Podrška: +385 91 2305 185 | Pošaljite upit
Lens d.o.o.

enectiva_smart_city

 

Primjena ENECTIVA sustava Gospodarenje energijom

 

class

Škole, knjižnice i druge javne zgrade 

Uz Enectiva-u, u mogućnosti ste pratiti različite sektore potrošnje . Jedan od sektora koji treba stalni nadzor je rasvjeta. Korištenjem Enectiva sustav, možete pratiti potrošnju na različitim dijelovima mreže u isto vrijeme, procijeniti učinkovitost novo instaliranih izvora osvjetljenja ili izračunati uštedu.

Upravna zgrada

 

 

 

Upravne zgrade   

U mogućnosti ste pratiti potrošnju i troškove pojedinih stanara/najmoprimaca i sustava u zgradi te imate operativne troškove pod kontrolom. Obračun i naplata energije je jednostavna s automatskim očitanjem brojila.

                 sport

 

 

Sportski centar

Imajući kontrolu nad energetskom učinkovitosti  ključan je faktor u vođenju profitabilnog sportskog centra. Uz Enectiva-u, možete smanjiti troškove, putem pronalaženje načina na koji bi se smanjila potrošnja.

 

Industrijske zgrade i pogoni

Optimiziranjem energetskih potreba zgrade, možete uštedjeti novac koji se može koristiti za ulaganja. Enectiva je cjelovito rješenje koje zamjenjuje cijeli tim energetskih menadžera i koji će vam pomoći da steknete uvid u rad pojedinih dijelova industrijskih pogona.

 

bolnica

Bolnice i medicinske ustanove

U medicinskim centrima, energetska učinkovitost je često drugorazredni problem. Međutim, svaki upravitelj zgrade cijeni ako on ili ona je u stanju otkriti rasipanje energije ili motivirati pojedine odjele za uštedu energije.

 

pametni gradovi

Pametni gradovi-energija

Uz Enectiva, u mogućnosti ste pratiti sve parametre koji se odnose na energetsku učinkovitost koje se možete sjetiti. Troškovi u okviru čitavih sela, gradova, pa čak i županije, projekti uštede energije ili kompleks potrošnja analize – sve u samo jednoj primjeni.

Više stambene zgrade
Enectiva je alat za praćenje potrošnje pojedinih jedinica u zgradi. Stanari mogu prilagoditi svoju potrošnju u skladu s njihovim predujmom ili vidjeti svoju potrošnja u usporedbi s prosjekom zgrade. Svi podaci se spremaju redovito tako da se možete vratiti bilo kojem događaju u bilo kojem trenutku.

Poslovni centri
Učinite vaš život lakšim i vašu administraciju puno jednostavniju s automatskim računovodstvenim alatom Enectiva. Zaboravite ručno čitanja mjerila, i budite spremni da otkrijete rasipanje energije ili pojavu tehničkih problema odmah.

Projekti uštedu

Želite li znati koliko je uspješan vaš projekt uštede ? Enectiva on-line sustav praćenja energije vam pruža automatsku analizu svojih projekata uštede  – mjesečne uštede su izračunate i izvještaji izrađeni, novčani tijek se analizira i razvoj budućeg projekta  može se predvidjeti.

 

hoteli

Hoteli

Stopa popunjenosti i udobnost gostiju su obično važniji od energetske učinkovitosti u hotelima. Međutim, primjenom sustava za upravljanje energijom Enectiva on-line, omogućuje otkrivanje rasipanja i motiviranje svojih zaposlenike da se ponašaju ekonomski.

primjena ENECTIVA sustav.pdf

Vezani proizvodi